Rolete

Sistemi zatamnjivanja

Osim što su praktične i štede na prostoru, rolete su jedne od pouzdanijih načina zatvaranja i zaštite prozora od vanjskih utjecaja koje krase brojne objekte. Omogućavaju da se prostor u potpunosti zamrači, osiguravaju optimalne toplinske, zvučne i izolacijske parametre te služe kao zaštita od kiše i vlage što potvrđuju i certifikati koje PROtex proizvodi posjeduju. Vrlo dobra toplinska izolacija roleta PROtex pridonosi energetskoj učinkovitosti gradnje i smanjenju troškova grijanja.


Protex rolete mogu biti sa:

  • - kutijom vidljivom iznutra, skrivenom izvana
  • - obostrano skrivenom kutijom
  • - obostrano vidljivom kutijom

ROLETA SA INTEGRIRANIM KOMARNIKOM

Nudimo mogućnost izvedbe kutije s integriranim komarnikom. Moguća je i naknadna integracija komarnika kroz skidanje odvojivog donjeg profila. Jednostavan za njegu, otporan na svjetlo i vremenske uvjete PVC materijal kutije rolete osigurava dugotrajan atraktivan izgled.


Nudimo vam mogućnost lakšeg i efikasnijeg rukovanja uz otvaranje roleta na elektromotorni pogon ili pomoću gurtne kako bi zadržali toplinu u prostorijama pri niskim vanjskim temperaturama te kako bi spriječili zagrijavanje prostorija u vrućim ljetnim danima.


Boja roleta usklađena sa bojom fasade i unutarnjim nijansama vašeg doma uvelike doprinosi izgledu samog objekta.

ISO 9001
CERTIFIKAT

Standard proizvodnje

Vlasnici smo certifikata ISO 9001 za izrazitu kvalitetu i standard izrade.

PRODAJNI
SALONI

Poreč / Pula / Rijeka

Posjetite nas u našim prodajnim salonima i informirajte se o našim proizvodima iz prve ruke.

Konfigurator

ALU Ulaznih vrata

Konfigurator

za PVC Panele